Spring naar de inhoud

ELEKTRICITEITSWERKEN

Nieuwbouw | Renovatie | Domotica

Elektriciteitswerken Van Landeghem is een jong en steeds groeiend bedrijf dat actief is in de regio Waasland. We zijn uw aanspreekpunt voor alle elektriciteit en ventilatiewerken in zowel nieuwbouw als renovatie.
Wij staan steeds klaar met passend advies.

ELEKTRICITEIT

Opzoek naar de gepaste elektrische installatie voor uw nieuwbouwwoning of renovatie?
Doe dan gerust een beroep op Elektriciteitswerken Van Landeghem. 

Wij staan steeds klaar voor particulieren en bedrijven om hen uit de nood te helpen bij alle soorten elektriciteitswerken.  

VERLICHTING

Ook voor het plaatsen of vervangen van verlichtingsarmaturen kunt u bij ons terecht.

DOMOTICA EN AUTOMATISERING

De automatisatie van uw gebouwtechnieken maken uw woning en bedrijfsgebouw comfortabel, efficiënt en veilig. Domotica houdt echter ook uw energieverbruik onder controle. En dat zorgt dan weer voor een lagere energiefactuur en een kleinere milieu-impact.

PARLO-VIDEOFONIE

Meer veiligheid en meer controle. Door onze parlo-videofonie toepassingen ziet u, waar u ook bent, via uw smartphone of tablet, wie er aan de deur staat. U bepaalt wie u binnenlaat of met wie u liever later een afspraak maakt.

DATA- EN TELECOMNETWERKEN

Om het heel eenvoudig uit te leggen: databekabeling maakt het mogelijk om informatie uit te wisselen tussen elektronische apparaten. Kabels en verdeelpunten behoren standaard tot bruikbare databekabeling. Ons bedrijf uit Kruibeke weet wat te doen om verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. Met gestructureerde databekabeling optimaliseren wij het telefoon- en datacommunicatienetwerk binnen uw bedrijf. Datarapporten met testresultaten van alle lijnen staan garant voor een uitstekende werking van uw netwerk!

Voor al uw elektriciteitswerken kan u bij Elektriciteitswerken Van Landeghem terecht.

Wij maken een voorstel op en begeleiden u bij elke stap van het proces.

logo-evl

 

CONTACTGEGEVENS

Doorn 18

9150 Kruibeke

Tel: 0476 76 36 25

Email: info@elektriciteitswerken-vl.be

©  2023 ELEKTRICITEITSWERKEN VAN LANDEGHEM | Privacy Policy | Alg. voorwaarden | Website by MEMENTO DESIGN